Üç Kupa Hayali İmkansız! Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Sonrası Ağır Eleştiri! Beşiktaşlı Mehmet Özdilek Acımadı...

Üç Kupa Hayali İmkansız! Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Sonrası Ağır Eleştiri! Beşiktaşlı Mehmet Özdilek Acımadı...
Mehmet Özdilek, TRT Spor ekranlarında Trabzonspor - Beşiktaş maçını detaylı bir şekilde analiz etti. Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un sert oyununa cevap veremediği ve oynatan oyuncu eksikliği yaşadığı konuları üzerinde durdu.

Beşiktaş'ta Oynatan Oyuncu Eksikliği

Özdilek, "Beşiktaş'ın oynatan oyuncu eksikliğini gördük bugün," diye belirtti. Takımın kreatif yükünü taşıyan Chamberlain ve Aboubakar'ın 11'de yer almaması, ona göre büyük bir eksiklik oluşturdu.

Trabzonspor'un Sert Oyunu

Trabzonspor'un sert oyun anlayışına da değinen Özdilek, "Beşiktaş, Trabzonspor'un sertliğine cevap veremedi" ifadesini kullandı. Trabzonspor'un 4 maçlık periyodun en iyi maçını oynadığını da ekledi.

Orta Saha Eleştirisi

Salih, Amir ve Gedson'dan oluşan Beşiktaş orta sahasının yetersiz olduğunu vurgulayan Özdilek, "Üretemezseniz olmaz. Bugün itibarı ile Gedson haricinde rakip ceza sahasına girme denemesi yapan olmadı," dedi.

Adaptasyon Sorunları

Beşiktaş'ın sezon başından bu yana yaptığı transferlerin sahada etkisini göstermediğini belirten Özdilek, "Adaptasyon sorunu bu kadar çok olmaz. Yeni oyuncuyu oynatmadan adapte edemezsiniz," ifadelerini kullandı.

Üç Kupa İle Yol Alınabilir Mi?

Beşiktaş'ın üç farklı kupa mücadelesinde bu orta sahayla başarılı olup olamayacağını sorgulayan Özdilek, "Çeşitliliğinizi daha fazla yapmalısınız," diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Mehmet Özdilek'in yorumları, Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından takımlar ve taraftarlar için bir dizi önemli soruyu da beraberinde getirdi. Özdilek'e göre, Beşiktaş'ın oyun yapısında ve kadro seçiminde ciddi düzenlemeler yapması gerekiyor. Eğer bu eksiklikler giderilmezse, siyah-beyazlı ekibin üç kupa hayali suya düşebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.