TFF'den Galatasaray'a Şok Karar! TFF Yöneticileri Galatasaray Maçlarına Giremeycek! İşte Mehmet Büyükekşi'nin Açıklamaları...

TFF'den Galatasaray'a Şok Karar! TFF Yöneticileri Galatasaray Maçlarına Giremeycek! İşte Mehmet Büyükekşi'nin Açıklamaları...
TFF başkanı Mehmet Büyükekşi A Milli Takımın aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ve Galatasaraylı kimliğiyle tanınan Başkanvekili Yusuf Günay'ı Kopenhag maçına göndermeme kararı aldı.

Büyükekşi'den Radikal Karar. Son olarak İstanbul'da oynanan Galatasaray - Molde maçını izlemeye giden Yusuf Günay'a yoğun eleştiriler gelmişti. Eleştirilerin ardından Büyükekşi, radikal bir karar alarak Günay ve Altıntop'u maça göndermeme kararı aldı. Yerlerine, kamuoyu tarafından çok fazla ön planda olmayan Yönetim Kurulu üyelerinin gönderilmesi planlanıyor.

Maçın Detayları

Kopenhag ile Galatasaray arasındaki müsabaka, 20 Eylül Çarşamba günü saat 19:45'de Rams Park'da oynanacak.

Eleştirilerin Etkisi

Bu kararın, kamuoyundan ve taraftarlardan gelen yoğun eleştirilerin bir sonucu olup olmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu adımın, Federasyon'un daha şeffaf ve adil bir yönetim anlayışına geçiş yapabileceğinin sinyali olabileceği yorumları yapılıyor.

Kamuoyu Ne Diyor?

Bu yeni uygulama, taraftarlar arasında oldukça farklı tepkiler almış durumda. Bazı taraftarlar, yasağın A Milli Takım'ın başarısızlığıyla ne alakası olduğunu sorgularken, diğerleri ise Federasyon'un bu tip radikal kararlar almasının önemli olduğunu ve olumlu bir adım olduğunu savunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.