Beşiktaş'tan Çok Konuşulacak Yeni Proje! Ahmet Nur Çebi Sonunda Taraftarın Gözüne Gİrecek! Beşiktaş'tan Radikal Karar!

Beşiktaş'tan Çok Konuşulacak Yeni Proje! Ahmet Nur Çebi Sonunda Taraftarın Gözüne Gİrecek! Beşiktaş'tan Radikal Karar!
Beşiktaş JK, Türkiye'nin önde gelen kripto varlık işlem platformlarından Paribu ile iş birliği yaparak yeni bir kripto varlık, "Beşiktaş Token"ı oluşturdu. Taraftarların merakla beklediği token, 26 Eylül Salı gününden itibaren Paribu üzerinden ön satışta.

Beşiktaş Token, kulübün geleceğini şekillendirmede taraftarlara yeni fırsatlar ve ayrıcalıklar sunmayı amaçlıyor. Token sahipleri, kulübün gelecekteki projelerine, forma tasarımlarına veya yeni transferlere oy verme gibi ayrıcalıklara sahip olabilecek.

Token Talebi İçin Koşullar

Paribu kullanıcıları, 26 Eylül tarihinde hesaplarında yeterli Türk Lirası bakiyesi bulunması durumunda, Beşiktaş Token için talepte bulunabilecekler. Ön satış süreciyle ilgili detaylar ve fiyatlandırma kulüp tarafından açıklanacak.

Kripto Varlık ve Spor Dünyası

Bu girişim, kripto varlıkların spor dünyasına entegrasyonunun bir örneği olarak dikkat çekiyor. Taraftarlar artık takımlarına sadece moral desteği vermekle kalmayacak, aynı zamanda finansal bir destek de sağlayabilecek.

Futura Hakkında

Kripto paralar ve token'lar, giderek artan bir popülerlikle futbol kulüpleri tarafından da benimseniyor. Beşiktaş Kulübü ve Paribu'nun iş birliği, Türkiye'de spor ve kripto varlık sektörlerinin kucaklaştığı ilk örneklerden biri olacak.

"Beşiktaş ve Paribu iş birliği, iki dinamik sektörün - spor ve kripto finans - kesişim noktasında yer alıyor ve bu ortaklık her iki taraf için de yeni kapılar açacak," dedi Beşiktaş Kulübü Başkanı.

Taraftarlar ve kripto varlık meraklıları, 26 Eylül'de başlayacak olan Beşiktaş Token ön satışını dört gözle bekliyor. Bu gelişme, Beşiktaş'ın geleceğini taraftarlarıyla birlikte yazmasına olanak tanıyacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.