Bayern Münih-Manchester United Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Bayern Münih-Manchester United Maçı Şifresiz Mi Olacak?

Bayern Münih-Manchester United Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Bayern Münih-Manchester United Maçı Şifresiz Mi Olacak?
Futbolseverlerin gözü kulağı bu akşam Allianz Arena'da olacak. Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden Bayern Münih ile Manchester United, bugün kritik bir maçta karşı karşıya geliyor. İşte Detaylar...

Maçın heyecanı yükselirken, futbolseverler maçın hangi kanalda yayımlanacağını merak ediyor. Bayern Münih-Manchester United maçı, Türkiye saati ile 22:00'de, İsveçli hakem Glenn Nyberg'in düdüğü ile EXXEN platformunda canlı olarak yayımlanacak.

12. Randevu!

İki dev kulüp, Şampiyonlar Ligi tarihinde 12. kez bir araya geliyor. Ev sahibi Bayern Münih, daha önce sahasında oynadığı maçlarda Manchester United'a hiç yenilmedi. Toplamda 11 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Geçmişte Ne Oldu?

Son olarak 2013/14 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen iki takım, İngiltere'de 1-1 berabere kalmıştı. Rövanş maçında ise Bayern Münih, sahasında Manchester United'ı 3-1 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu.

Bu akşamki maç, A grubu için oldukça kritik. Galatasaray'ın da bulunduğu grupta, iki dev arasındaki mücadele tüm futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Farklı taktiklerin ve stratejilerin sahne alacağı bu heyecan dolu maç için geri sayım başladı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.