Sincan'da Alışverişin Yeni Adı: "Arasta Sincan" Yükseliyor!

Sincan'da Alışverişin Yeni Adı: "Arasta Sincan" Yükseliyor!
Sincan Belediyesi'nin vizyoner projesi "Arasta Sincan", modern mimarisi ve geniş meydanıyla ilçenin yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday. Ahi Evran Mahallesi'nde inşa edilen bu dev proje geliyor. İşte detaylar...

Sincan Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan "Arasta Sincan", ilçenin sosyal ve ekonomik dinamiklerini yeniden şekillendirmeye hazırlanıyor. Modern mimarisi, geniş meydanı ve birçok ticari alanıyla ilçeye değer katacak olan proje, hızla ilerliyor.

Ahi Evran Mahallesi'nde inşa edilen "Arasta Sincan", sadece alışveriş değil, aynı zamanda sosyal etkinlikler için de geniş bir mekan sunuyor. Bodrum katında geniş bir otoparkın yanı sıra zemin katta çok sayıda ticari alanın bulunduğu AVM, 70.000 kişi kapasiteli devasa bir meydanla da dikkat çekiyor.

arasta-sincan-1.jpg

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, projenin ilerleyişi konusunda bilgi almak için incelemelerde bulundu. Başkan Ercan, "Arasta Sincan, ilçemize modern bir dokunuşta bulunacak. Hem Sincan'ın hem de Ankara'nın yeni buluşma noktası olacak. Sincanlılar için en iyisini hedefleyerek çalışıyoruz ve bu projeyle de bunun altını çiziyoruz." ifadelerini kullandı.

"Arasta Sincan"ın tamamlanmasıyla, Sincan sakinleri nezih bir alışveriş ve sosyal etkinlik mekanına kavuşmuş olacak. Bu projenin, ilçedeki ticari ve sosyal yaşama büyük katkılar sunması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.