Fenerbahçe Süper Starı Fred'den Kariyerinde Bir İlk! Şov Yaptı, Yine Büyük Oynadı! Fenerbahçe Taraftarı Mutlu!

Fenerbahçe Süper Starı Fred'den Kariyerinde Bir İlk! Şov Yaptı, Yine Büyük Oynadı! Fenerbahçe Taraftarı Mutlu!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, UEFA Konferans Ligi'nde Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'a karşı oynanan maçta önemli bir performans sergileyerek takımının 3-1'lik galibiyetinde büyük rol oynadı.

İlk 11'de 7 değişiklikle çıkan Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın rotasyonuyla sahaya çıktı. Antalyaspor maçına göre ilk 11'de başlayan birçok isim bu maçta yer almadı. Yeni transferlerden kaleci Dominik Livakovic de ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi ve Avrupa'da da ilk kez Fenerbahçe kalesini korudu.

Maçın yıldızı Fred, etkili bir oyun sergileyerek iki asistle oyunu yönlendirdi ve takımının gollerinde kilit rol oynadı. Fred’in etkili oyunu, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük beğeni ve alkış aldı. Maç boyunca yüksek bir pas yüzdesi ile oynayan Brezilyalı orta saha oyuncusu, takımının kontrolde kalmasına yardımcı oldu ve birçok kez topu rakip kaleye taşıdı. 70. dakikada, Fred’in şutu az farkla auta gitti.

Fenerbahçe, bu galibiyetle grubuna üç puanla başlangıç yaptı ve Konferans Ligi'nde iddiasını sürdürdü. Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz’in golleriyle 3-0 öne geçen Fenerbahçe, sonrasında kalesinde bir gol gördü ama maçı 3-1’lik skorla tamamladı.

Fenerbahçe taraftarları, yeni transfer Fred’in bu ilk Avrupa maçındaki etkileyici performansı ile oldukça memnun kaldı ve takımın gelecekteki maçları için umutlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.