Neymar, Jorge Jesus'un Kovulmasını İstiyor! Al Hilal'de Kriz Başladı! Jorge Jesus Yerine İse O Hocayı Getiriyor!

Neymar, Jorge Jesus'un Kovulmasını İstiyor! Al Hilal'de Kriz Başladı! Jorge Jesus Yerine İse O Hocayı Getiriyor!
Dünya futbolunu sallayan son haberlerden biri Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Hilal'den geldi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran tecrübeli Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, ardından Al-Hilal takımının başına geçmişti...

Al-Hilal, transfer sezonunda dünya çapında tanınan yıldız futbolcu Neymar’ı kadrosuna katarak büyük bir sükse yaratmıştı. Ancak, son olarak Damac ile yapılan deplasman maçının 1-1 sona ermesi Neymar'ı rahatsız etti. Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre Neymar, Jorge Jesus'un görevden alınmasını talep etti. Bu haberler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve futbol dünyası bu iddiayla çalkalandı.

Al-Hilal bu sezon ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ile dikkat çekerken, Jorge Jesus'un yönetimine dair tartışmalar alevlendi. Neymar'ın bu talebi, takım içindeki dengeleri ve takım kimyasını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Al-Riyadh gazetesinde görev yapan deneyimli muhabir Khaled Al-Hussan, Al-Hilal yönetiminin, Jorge Jesus’u görevden alarak takımın başına geçici olarak Muhammed Al-Shalhoub’u getirmek istediğini iddia etti. Khaled Al-Hussan'a göre Neymar ise Al-Hilal için yeni teknik direktör olarak Tite’i öneriyor.

Bu çalkantılı süreçte, iddiaların ne kadar doğru olduğu ve takımın geleceğine dair nasıl adımlar atılacağı merakla bekleniyor. Neymar’ın bu talebinin takım içerisindeki diğer oyuncular üzerinde ne tür bir etki yaratacağı da önemli sorunlardan biri olarak ortaya çıkıyor.

Taraftarlar ve futbol kamuoyu, bu iddiaların ardından Jorge Jesus'un ve Al-Hilal yönetiminin atacağı adımları yakından takip ediyor. Şu anda ortaya atılan iddiaların gerçek olup olmadığı henüz bilinmemekte ve konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.