Arsenal - Tottenham Maçı Hangi Kanalda? Arsenal - Tottenham Maçı Saat Kaçta? Londra Derbisi Heyecanı Başlıyor!

Arsenal - Tottenham Maçı Hangi Kanalda? Arsenal - Tottenham Maçı Saat Kaçta? Londra Derbisi Heyecanı Başlıyor!
Premier Lig’de Londra derbisi heyecanı futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Arsenal, 6. haftanın çekişmeli maçında, Tottenham’ı Emirates Stadyumu’nda konuk edecek. Londra derbisine sahne olacak bu mücadele, taraftarlar için büyük bir maç olacak!

Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal ve Angelos Postecoglou’nun ekibi Tottenham, TSİ 16:00’da karşılaşacak. Maçın hakemi ise deneyimli İngiliz hakem Robert Jones olacak. Bu çekişmeli maç, beIN Sports 3 kanalında futbolseverlerle buluşacak.

Takımların Performansı

Arsenal, Premier Lig’de geride bıraktığımız hafta, deplasmanda Everton’a karşı 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Bu galibiyet, Mikel Arteta yönetimindeki ekibin moralini artırmış durumda. Diğer yandan, Tottenham, Sheffield United’ı kendi evinde 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Londra Derbisi Beklentileri

Bu çarpışma, hem Londra şehri hem de futbolseverler için oldukça önemli. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı bu karşılaşma, kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak. Taraftarlar, bu derbi maçta keyifli ve heyecanlı anlar yaşamayı umut ediyor.

Arsenal - Tottenham Maçı Yayın Saati ve Kanalı!

Arsenal - Tottenham maçı, 24 Eylül 2023 günü TSİ 16:00’da start alacak. Maçı canlı yayınlayacak olan beIN Sports 3, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Bu derbi maçı, Arsenal ve Tottenham taraftarlarını yan yana getirirken, futbolseverler de ekrana kilitlenecek. Unutulmaz anların yaşanacağı bu maç, Londra derbisinin heyecanını doruğa taşıyacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.