Xiaomi Note 13R Pro Geliyor! Kafanız Çok Karışacak... Hem Fiyatı, Hem Özelliği Ortalığı Karıştıracak!

Xiaomi Note 13R Pro Geliyor! Kafanız Çok Karışacak... Hem Fiyatı, Hem Özelliği Ortalığı Karıştıracak!
Vivo ile süregelen rekabetin ardından Xiaomi'nin alt markası Redmi, dün Çin'de Redmi Note 13 serisini tanıttı. Bu yeni seri; standart, pro ve pro plus olmak üzere üç farklı model içeriyor. İşte telefona ait tüm detaylar...

Redmi, Note 13 serisine yeni bir üye eklemeyi planlıyor. Yeni cihaz, Çin'deki mevcut Note 13 5G'nin yeniden markalaştırılmış bir versiyonu olarak biliniyor ve 64MP ana kamera sensörüne sahip olacak.

Redmi, Note 13 Öne Çıkan Özellikler!

Redmi Note 13 Pro serisi, önceki modellere kıyasla birçok yenilik içeriyor. Hem Pro hem de Pro+ modeller 120Hz AMOLED ekran, entegre parmak izi okuyucu ve 200MP ana kamera gibi yüksek özelliklere sahipken, standart model Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti gibi ekstra özellikler sunuyor.

Yeni eklenen bu model ile birlikte Redmi, kullanıcılarına uygun fiyatlı ancak yüksek özellikli akıllı telefon seçenekleri sunmayı sürdürüyor, ve bu da markanın global pazarda daha da güçlenmesine olanak tanıyor.

Hint Pazarına Özel Planlar

Skrzypek, Redmi Note 13R Pro'nun, Hindistan'da standart Note 13 ile birlikte piyasaya sürüleceğini belirtti. Bununla birlikte, ilk cihazın Hindistan'da farklı bir isimle lanse edilme olasılığı var. Pro ve Pro+ modellerinin de Hindistan'da satışa çıkacağı bilgisi alındı, ve standart ile pro modelleri zaten BIS sertifikalarını almış durumda.

Global Pazarda POCO Markası

Redmi Note 13 Pro, global pazarda POCO markası altında satılması planlanıyor. Cihazın kesin ismi henüz belirlenmemiş olsa da, POCO X6 Pro olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.