Keçiören’de İsmail Altunsaray Konseriyle Kırşehir Gecesi!

Keçiören’de İsmail Altunsaray Konseriyle Kırşehir Gecesi!
Türk Halk Müziği Sanatçısı İsmail Altunsaray sahne aldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Altunsaray vatandaşlara sazıyla ve sözüyle keyifli bir akşam yaşattı.

Keçiören Belediyesi ile Kırşehir Dernekler Federasyonu işbirliğinde Keçiören Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen Kırşehir Gecesi’nde Türk Halk Müziği Sanatçısı İsmail Altunsaray sahne aldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Altunsaray vatandaşlara sazıyla ve sözüyle keyifli bir akşam yaşattı.

Konsere Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara milletvekilleri Zeynep Yıldız, Kurtcan Çelebi ve Osman Gökçek, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Küçüker ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ile vatandaşlar katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.