Nurgül Yeşilçay'ın Evinde Verdiği Poz Ağızları Açık Bıraktırdı! Takipçileri ''Ev Hali Bile Güzel'' Yorumlarında Bulundu!

Nurgül Yeşilçay'ın Evinde Verdiği Poz Ağızları Açık Bıraktırdı! Takipçileri ''Ev Hali Bile Güzel'' Yorumlarında Bulundu!
Başarılı oyunculuk kariyeri kadar güzelliğiyle de gündeme gelen Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. İşte o pozu!

Son olarak verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiren Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-11-01-194714.png

Türk televizyon tarihinde unutulmaz projelere imza atan Yeşilçay, son olarak evde geçirdiği sıradan bir anını paylaşarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Mini sarı elbisesiyle verdiği pozla beğeni toplayan ünlü oyuncu, paylaşımına "Ben artık evde böyle takılacağım, iyi günler" mesajını ekledi. Bu paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve binlerce beğeni aldı.

ekran-goruntusu-2023-11-01-143358.jpgiği pozla beğeni toplayan ünlü oyuncu, paylaşımına "Ben artık evde böyle takılacağım, iyi günler" mesajını ekledi. Bu paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve binlerce beğeni aldı.

ekran-goruntusu-2023-11-01-194524.png

Yeşilçay, kariyeri boyunca pek çok başarılı projede yer almanın yanı sıra, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2023-11-01-194619.png

İkinci Bahar'da canlandırdığı "Gülsüm" karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu, Asmalı Konak'ta "Bahar Karadağ" rolüyle izleyicilerin kalbini kazandı. 2005 yılında Eğreti Gelin filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu.

ekran-goruntusu-2023-11-01-194800.png

Sadece profesyonel başarısı değil, aynı zamanda özel hayatıyla da gündemde kalmayı başardı. 2005 yılında dünyaya gelen oğlu Osman Nejat'la olan ilişkisi, Nurgül Yeşilçay'ın hayranları tarafından sıkça konuşuluyor.

ekran-goruntusu-2023-11-01-143417.jpg

Başarılı kariyeri, doğal güzelliği ve samimi paylaşımlarıyla Yeşilçay, yıllar geçse de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu son paylaşımı da onun ne kadar doğal ve içten biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.