Pursaklar’da Yeni Kapalı Pazar Alanına Vatandaşlardan Tam Not

Pursaklar’da Yeni Kapalı Pazar Alanına Vatandaşlardan Tam Not
İlçedeki pazar alanlarının değişim ve dönüşümünde büyük bir devrime imza atan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 4,5 yılda 4.Yeni Kapalı Pazar Alanının açılışını yaptı.

Kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime her alanda Pursaklar’ı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Ertuğrul Çetin, diğer taraftan vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımları da hız kesmeden sürdürürken Emek Caddesi üzerine inşa edilen Çarşamba Kapalı Pazar Alanını vatandaşlarla birlikte hizmete açtı.

‘‘Şimdi hiçbir eksik yok’’

Modern Mimarisiyle Çarşamba Kapalı Pazar Alanımız hizmet vermeye başladığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Daha önceki yeri sokak arasında, okulların içinde, trafik ve otopark sorunu olan, WC, mescit, kontrol noktası eksiği ile yağmurda, karda, güneşte kıymetli hemşerilerimizin zorlandığı bir yerdi. Şimdi hiçbir eksik yok. Vatandaşlarımızın gözlerinden büyük bir memnuniyetle alışveriş yaptıklarını görebiliyorum. Tüm Pursaklar halkına hayırlı olsun’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Emek Caddesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Çarşamba Kapalı Pazar Alanında tezgâhlarını açan pazarcı esnafı ve vatandaşlar gönül rahatlığı içerisinde alışverişlerini yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.