Kültürün ve Sanatın Işığı Pursaklar’da Yükseliyor

Kültürün ve Sanatın Işığı Pursaklar’da Yükseliyor
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi’nde 7’den 70’e yaş farkı gözetmeksizin bilim, teknoloji, eğitim, spor, sanat, kültür, müzik kurslarında eğitim alan öğrencileri yakından takip ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından, her yaştan vatandaşa yönelik, bilim, teknoloji, eğitim, spor, sanat, kültür, müzik alanında bireylerin becerilerinin eğitmenler gözetiminde arttırılması, gelişmelerine olanak sağlamak adına açılan kurslar yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kurslara yoğun ilgi gösteren gençleri ve çocukları başta olmak üzere tüm vatandaşların gelişimini yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, Ney kursunda eğitim alan kursiyerlerin dersine katıldı.

‘‘Kursiyerlerimizin eşsiz Ney sesini dinlemek çok keyifliydi’’

7’den 70’e tüm vatandaşlara, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkânı sunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeteneklerini keşfetmek ve sanatsal faaliyetlerimizde yer almak üzere Ney kurslarımıza müracaat eden hanım kardeşlerimizin dersine katıldım. Kursiyerlerimizin eşsiz Ney sesini dinlemek çok keyifliydi. Kısa sürede başardıklarını gördüm. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sanata, bilime ve müziğe ilgi duyan ve yeni beceriler kazanmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, kurslarımıza davet ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.