Gölbaşılılar, “aybüke: Öğretmen Oldum Ben” Sinema Filmini İzledi

Gölbaşılılar, “aybüke: Öğretmen Oldum Ben” Sinema Filmini İzledi
Sinema filmi öncesi Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek vatandaşlarla salonda öz çekim yaptı.

Yediden yetmişe tüm Gölbaşılılar için proje ve çalışmalarına Başkan Şimşek öncülüğünde devam eden Gölbaşı Belediyesi, Aybüke: Öğretmen Oldum Ben sinema filminin, 27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00’te Panora AVM sinemasındaki gösterimine Gölbaşılı vatandaşları götürerek kültür sanat alanındaki ücretsiz etkinliklerine devam etti. Sinema filmi öncesi Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek vatandaşlarla salonda öz çekim yaptı. Vatandaşlar tiyatro ve sinema gösterimleriyle kültür dolu günler geçiriyor. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filminden oldukça etkilenen ve duygulanan vatandaşlar, bu etkinliği düzenledikleri için Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e ve Gölbaşı Belediyesi'ne teşekkür etti. Gölbaşı Belediyesi, ilçede kurduğu kreşe şehit öğretmenin ismini vererek Şenay Aybüke Yalçın ismini yaşatıyor.

9 Haziran 2017'de Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayat hikâyesini anlatan, senaryosunu Uğur Kılıç ve Ozan Bodur’un yazdığı, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” filminde Aybüke Yalçın’ı oyuncu Nihayet Şahin canlandırıyor.

Başkan Şimşek, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Gölbaşı sporun, sanatın ve kültürün birleştiği bir noktada olmaya devam edecek”

“Gölbaşımız, sporun, sanatın ve kültürün birleştiği önemli noktalardan biri. Gölbaşı tarım, sanayi, turizm kenti yanı olmasının yanı sıra aynı zaman da bir kültür ve spor kenti haline gelmiş durumda. Bu yönde çalışmaya devam ediyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak düzenlediğimiz aktivitelerle hemşehrilerimizin sosyalleşmelerine katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Gölbaşılı kadınlarımız için düzenlediğimiz gezilerin, sinema gösterimlerinin yanı sıra çocuklarımız ve gençlerimiz için yaptığımız turnuvalar ve sosyal aktivitelerle yediden yetmişe tüm Gölbaşılıların yanında olmaya devam edeceğiz. Özellikle çocuklarımızın sosyalleşmesi ve bu imkânlardan faydalanmaları bizim için çok önemli. Aynı zamanda Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ı bir kez daha rahmetle anıyor ve onun gibi nesiller yetiştirebilmek için ismini yaşattığımız kreşimizde minik evlatlarımızı büyütüyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.