Pursaklar’da Çocukların Sömestr Coşkusu

Pursaklar’da Çocukların Sömestr Coşkusu
Pursaklar Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında sömestr tatilinde çocuklara yönelik düzenlediği birbirinden farklı etkinliklere devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilindeki çocuklar için gün boyunca 5 farklı salonda düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesince çocukların eğlenerek zaman geçirmeleri için iki hafta boyunca çok sayıda etkinlik hazırlayan ve düzenleyen onları yalnız bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, miniklerin sevincine ve mutluluklarına şahit oldu.

‘‘5 farklı mahallemizde ve salonumuzda gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerimizde salonlarımız hınca hınç doluyor’’

Çocukların yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri için dolu dolu etkinlik programı düzenlediklerini belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklara yönelik dolu dolu sömestr tatil programına hızla devam ediyoruz. 5 farklı mahallemizde ve salonumuzda gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerimizde salonlarımız hınca hınç dolmaya devam ediyor. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen takipte kalın’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.