Pursaklar’dan ‘‘Paydos’’

Pursaklar’dan ‘‘Paydos’’
Kültür ve sanata verdiği destekle vatandaşların takdirini kazanan Pursaklar Belediyesi, Pym Tiyatro Atölyesi ekibi tarafından hazırlanan ‘‘Paydos’’ tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Tiyatrodan sinemaya, konserlerden etkinliklere, çocuk oyunlarından gençlik buluşmalarına birçok farklı sanat ve kültür programı düzenleyen Pursaklar Belediyesi, belediyeye bağlı Pym Tiyatro Atölyesi’ndeki ekip tarafından hazırlanan ‘‘Paydos’’ oyununu, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde izleyicisi ile buluşturdu.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’ni tıka basa dolduran vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, idealist ve mesleğine âşık bir öğretmenin çevresinde gelişen trajikomik olayları konu edinen ‘‘Paydos’’ adlı tiyatro oyununu büyük bir beğeni ile izledi.

‘‘Pursaklarımız, kültür ve sanatın merkezi oldu’’

Pursaklar’ın kültür ve sanatın merkezi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Belediyesi Pym Tiyatro Atölyesi öğrencilerimizin yapmış oldukları tiyatro gösterisi muhteşemdi. Bizim ekip yine harikaydı. Salon tıka basa, enerji çok yüksek, anne-babalar mutlu ve gururlu. Oynayan biz, izleyen biz. Bütün gençlerimizi ve onları oyuna hazırlayan öğretmenimizi tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni oyunlarla karşımıza çıkmaya devam edecekler’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.