Pursaklar'da 5 Yılda Tarihi Rekor

Pursaklar'da 5 Yılda Tarihi Rekor
Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek adına 5 yılda 828 sokağı yeniledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından 5 yılda sürdürülen çalışmalarda ekipler, yol yenileme çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarında tahrip olmuş 828 sokak asfalt, beton yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları modern ve estetik görünüme kavuşturularak kullanıma hazır hale getirildi. Belediye ekiplerince ilçedeki 4107 sokakta ise bakım onarım çalışmaları yapıldı.

‘‘5 yıl boyunca ilçemizin dört bir yanında, gece-gündüz demeden, yaz-kış demeden büyük bir özveri ile yol çalışmalarına ara vermeden çalıştık’’

5 yılda ulaşım alanında büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘5 yıl boyunca ilçemizin dört bir yanında, gece-gündüz demeden, yaz-kış demeden büyük bir özveri ile yol çalışmalarına ara vermeden çalıştık. Gerek ilçe merkezinde gerek kırsal mahallerimizde yeni yollar açarak, ulaşım altyapısını daha da güçlendirdik. Bu çalışmaları kendi ekiplerimizle, kendi ekipmanlarımızla ve personelimizle yapmamız hızımızı artırırken, maliyetlerimizi de düşürdü. İnşallah ilerleyen günlerde ilçe sokaklarımız daha modern ve daha estetik hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İlçenin daha estetik daha güvenilir ve daha konforlu yollara sahip olması için ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve BaşkentGaz’ın alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan her sokağa anında müdahale eden Pursaklar Belediyesi, asfalt serimi, beton yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile sokakları modern ve yepyeni görüntüleriyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.