Erkek Spermini Yüzünüze Uygulayın Çok Sağlıklı Demişti! Selen Görgüzel'in Cesur Dansı Sonrası Olanlar Oldu!

Erkek Spermini Yüzünüze Uygulayın Çok Sağlıklı Demişti! Selen Görgüzel'in Cesur Dansı Sonrası Olanlar Oldu!
Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi ve şarkıcı Selen Görgüzel, sahne aldığı mekanda yaptığı çılgın dansla sosyal medyada gündem oldu. Dansıyla dikkat çeken Görgüzel'e yapılan yorumlar arasında 'Abla, sperm sana iyi gelmedi' gibi ilginç ve esprili tepkiler oldu

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi ve şarkıcı Selen Görgüzel, yaptığı açıklamalarla ve sosyal medyada paylaştığı videolarla sürekli olarak gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak, Sahne aldığı bir mekanda doğum gününü kutlayan Görgüzel, yaptığı çılgın dansla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-13-154929.jpg

Dans ederken adeta kendinden geçen Görgüzel'in bu anları, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ancak, Görgüzel'in dansına yönelik yapılan yorumlar arasında dikkat çeken birkaç ilginç tepki de yer aldı. Özellikle, 'Abla, sperm sana iyi gelmedi', 'Sesini de yanına alsaymış keşke' gibi esprili ve alaycı yorumlar, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-13-154938.jpg​​​​​​​

2014 yılında Hamdi Alkan ile evlenen ve daha sonra boşanan Selen Görgüzel, oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcılığa da adım atmış ve son olarak Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapmaya başlamıştı. Görgüzel'in tuhaf açıklamaları, çarpıcı dansları ve enteresan yorumlarıyla sürekli olarak magazin gündemine oturması, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.