İstihdamda Öncü Pursaklar

İstihdamda Öncü Pursaklar
İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla işletmelerle sürekli iletişim halinde olan Pursaklar Belediyesi, iş arayan-işveren buluşmalarına devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliğini faaliyete geçirerek geride kalan 5 yıl içerisinde ilçe halkına farklı iş kollarında, yeni iş imkânları sunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni yılda da hemşehrilerine yeni iş imkânları sunmaya devam ediyor.

‘‘Hemşehrilerimizin evine ekmek götürmelerine aracılık etmek adına İstihdam Şefliğimiz aracılığı ile işletmelerimizle sürekli iletişim halindeyiz’’

İstihdam odaklı birçok proje ve hizmete imza atarak, bugüne kadar onlara iş buluşmaları ile iş arayanlarla işverenleri buluşturduklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin evine ekmek götürmelerine aracılık etmek adına İstihdam Şefliğimiz aracılığı ile işletmelerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Esnaflarımızın eleman ihtiyacı doğrultusunda vatandaşlarımızla iletişime geçerek İş Buluşmaları düzenliyoruz. Amacımız bir tane bile hemşehrimizin işsiz kalmaması. Bu doğrultuda düzen olduğu gibi bugün de, yarın da iş arayan vatandaşlarımız için gayret göstermeye devam edeceğiz’’ dedi.

1 yıl içerisinde 36 iş buluşması düzenleyen Pursaklar Belediyesi aracılığı ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantı da 40 personel alımı yapacak olan fabrika için 143 kişiyi aranırken, 27 kişiden olumlu cevap alırken, 18 kişi ile iş görüşmesi gerçekleştirildi.

Yapılan görüşmelerin neticesinde, firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından, söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.