Pursaklar’da İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yıl Dönümü’nde ‘‘İstiklal Oyunu’’

Pursaklar’da İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yıl Dönümü’nde ‘‘İstiklal Oyunu’’
İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yıl dönümü nedeni ile Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan “İSTİKLAL” oyunu vatandaşlarla buluştu.

İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yıl dönümü nedeni ile Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesinde eğitim gören oyuncular tarafından hazırlanan, sahnelenen ve büyük bir beğeni kazanan “İSTİKLAL” oyunu Pursaklar Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

‘‘Pursaklar Yaşam Merkezi Tiyatro ekibimizin “İstiklal” oyununu alanı dolduran vatandaşlarımızla birlikte izledik’’

Tamamı Pursaklar’ın gençlerinden oluşan PYM Tiyatro Atölyesi tarafından sahnelenen İstiklal oyunun vatandaşlar tarafından büyük bir heyecan ile izlendiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yıl dönümünde Pursaklar Yaşam Merkezi Tiyatro ekibimizin “İstiklal” oyununu alanı dolduran vatandaşlarımızla birlikte izledik. Oyuncularımız, atölyemizde aldıkları eğitim ve ortaya koydukları oyunculukla, bizlere büyük bir gurur yaşattılar. İnşallah oyuncularımız daha iyi yerlere gelecek. Bu vesileyle İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yıl Dönümü’nde milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum’’ dedi.

Pursaklar’da Ramazan programının gerçekleştirildiği Pursaklar Yaşam Merkezi’ne gelen vatandaşlar, İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.yılı münasebetiyle PYM Tiyatro Atölyesi tarafından sahnelenen İstiklal oyununu büyük bir ilgi ile takip ederek, tiyatro gösterisinin sonunda oyuncuları ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.