The Simpsons'tan Şaşırtıcı Kehanet! XRP ve Dolar Tahmini Piyasaları Sallıyor!

The Simpsons'tan Şaşırtıcı Kehanet! XRP ve Dolar Tahmini Piyasaları Sallıyor!
Meşhur çizgi dizi The Simpsons, bu kez XRP ile ilgili bir kehanetle gündemi alt üst etti. Bart'ın tahmini ve Homer'ın kredi kartı benzeri kartı, geleceğe dair ilginç işaretler mi?

ABD yapımı efsanevi çizgi dizi The Simpsons, yıllardır geleceği tahmin etme yeteneğiyle şaşırtıyor ve bu kez de XRP ile ilgili bir kehanetle gündemi sallıyor.

Dizi, daha önce Disney'in Fox'u satın almasını, Donald Trump'ın ABD başkanlığını ve Covid-19 gibi birçok olayı önceden tahmin etmesiyle tanınmıştı. Şimdi ise Grayscale'in XRP varlıklarını artırması ve Bart'ın kara tahta yazısında XRP'nin 600 doların biraz altında olacağını belirtmesi, XRP hayranlarını heyecanlandırdı.

ekran-goruntusu-2024-03-15-234407.png

Bart'ın tahminlerinin geçmişte birçok kez doğru çıkması, bu kez de gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu. Ayrıca, Homer'ın menajerine sunulan ve kredi kartına benzeyen kartın dikkat çekici olduğu ve dijital varlıkların, XRP gibi, gelecekte kendi kredi kartlarına sahip olabileceğine dair bir işaret olabileceği yorumları yapılıyor.

The Simpsons'ın XRP yatırımını da bilecek olup olmadığı ise zamanla ortaya çıkacak. Ancak dizinin geleceği tahmin etme konusundaki başarısı göz önüne alındığında, XRP hayranları Bart'ın tahmininin gerçekleşmesini umut ediyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.