Ünlü modelin hayatı bitti! Ağlamaktan Yaş Kalmadı! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu

Ünlü modelin hayatı bitti! Ağlamaktan Yaş Kalmadı! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu
Ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne'in Los Angeles'taki malikanesinde çıkan büyük yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda söndürüldü. Evdeki iki kedi kurtarılırken, bir itfaiyeci yaralandı.

Los Angeles'ta yaşayan ünlü İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne'in 7 milyon dolar değerindeki malikanesinde şiddetli bir yangın çıktı. Los Angeles İtfaiyesi sözcüsüne göre, yerel saatle 03:57'de iki katlı evin alevler içinde kaldığına dair bir ihbar geldi ve yangının mülkün arka tarafında başladığı belirtildi.

65f553d5a86c8d09ad21fffc.webp

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yoğun çaba sarf ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak evin tavan arasına kadar ulaşan yangın sonucunda malikanenin çatısının çöktüğü bildirildi. İtfaiye çalışmaları sırasında bir itfaiyeci yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Cara Delevingne, yangın sırasında evde bulunmadığını ve iki kedisinin evde olduğunu ancak itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığını açıkladı. Üzüntüsünü sosyal medya üzerinden paylaşan Delevingne, sahip olduklarının kıymetini bilmeye vurgu yaparak tüm itfaiyecilere ve yardım edenlere teşekkür etti.

65f55456a86c8d09ad220000.webp

Ünlü modelin annesi Pandora Delevingne, kızının büyük ihtimalle yıkılmış olduğunu belirtirken, babası Charles Delevingne ise yangının elektrik kaynaklı olduğuna inandıklarını ve çok rüzgarlı hava koşullarında elektrik hattına bir şeyin düşmesi sonucunda başladığının düşünüldüğünü açıkladı.

Cara Delevingne, yangın haberinin ardından perişan bir halde annesiyle birlikte görüntülendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.