Eski halinden eser kalmadı! Göğüs estetiğine ödediği parayı açıkladı... Megan Fox İtiraf Etti!

Eski halinden eser kalmadı! Göğüs estetiğine ödediği parayı açıkladı... Megan Fox İtiraf Etti!
Megan Fox, estetik operasyonlarını itiraf etti: 30.000 dolarlık göğüs estetiği, burun düzeltme, dolgu ve botoks. Ancak yüz germe veya iplik işlemlerini reddetti ve bu operasyonlara dair yanılgıları açıklığa kavuşturdu

Megan Fox Estetik Operasyonlarını Açıkladı: "30.000 Dolarlık Göğüs Estetiği

Hollywood'un ünlü yıldızı Megan Fox, uzun süredir devam eden estetik operasyonları hakkındaki spekülasyonlara son noktayı koydu. "Transformers" serisinin başarılı oyuncusu, özellikle son zamanlarda sosyal medya ve magazin gündemini meşgul eden değişen görünümüyle ilgili gerçekleri paylaştı.

Fox, yıllardır süregelen dedikoduların ardından göğüs estetiği operasyonu geçirdiğini ve bu işlem için 30.000 dolar ödediğini itiraf etti. Yıldız oyuncu, "Vücuduma sığabilecek 'en büyük meme' için bu miktarı harcadım" diyerek, kendi bedenine nasıl bir yatırım yaptığını açıkladı.

megan-fox.webp

Megan Fox Estetik Operasyonlarını Açıkladı: "30.000 Dolarlık Göğüs Estetiği

20'li yaşlarının başında burun estetiği operasyonuna da "evet" dediğini belirten Fox, ancak yedi veya sekiz kez bu işlemi yaptırdığı yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti. Ayrıca, dolgu ve botoks yaptırdığını kabul eden Fox, cerrahi olmayan işlemler arasında yer alan ve cilt sarkmasını önlemek amacıyla kollajen üretimini teşvik eden iplikler konusunda ise herhangi bir işlem yaptırmadığını belirtti.

Fox, "Hiçbir zaman herhangi bir yüz germe ya da yan taraflardan kaş kaldırma işlemi geçirmedim. Ancak, bir tane istiyorum! Bunların gerçekten işe yaradığına inanmıyorum ve ayrıca bir yüz germe yapmam gerektiğinde müdahale edeceğinden korkuyorum" diyerek, estetik cerrahiye olan bakış açısını ve endişelerini dile getirdi.

Yanak inceltme işlemi olarak bilinen bukkal yağ alımı söylentilerini de reddeden Fox, bu açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı ve estetik cerrahiye dair kendi deneyimlerini açık yüreklilikle paylaştı. Megan Fox'un bu itirafları, Hollywood'da estetik operasyonlar hakkında daha açık bir diyalog başlatması açısından önem taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.