Mehmet Ali Erbil'den Survivor Poyraz'a Flaş Tepki! ''Hırsız Damat İstemem''! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz'a Destek: 'Şampiyon!

Mehmet Ali Erbil'den Survivor Poyraz'a Flaş Tepki! ''Hırsız Damat İstemem''! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz'a Destek: 'Şampiyon!
nlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in "Hırsız damat istemem" açıklamasının ardından kızı Yasmin Erbil'den sürpriz bir hamle geldi. Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak ona destek verdi.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasının Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile ilgili yaptığı "Hırsız damat istemem" açıklamasına karşılık verdi. Genç Erbil, sosyal medya hesabından Poyraz ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak ona destek verdi.

640xauto.webp

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün sevgilisi Gülseren Ceylan ile görüntülendiğinde, gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Erbil'e kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Survivor programındaki performansıyla ilgili sorular yöneltilmişti. Mehmet Ali Erbil, "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki, kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi… Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum" şeklinde cevap vermişti.

Ancak Yasmin Erbil, babasının bu açıklamasına sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından Yiğit Poyraz ile çekilmiş bir pozunu paylaşarak ona destek verdi. Paylaşımında "Şampiyon" notunu düşen Yasmin Erbil'in bu hamlesi kısa sürede geniş yankı uyandırdı ve sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.