Cenk Eren'in estetikli hali şok etti! Demet Akalın Yorum Yaptı!

Cenk Eren'in estetikli hali şok etti! Demet Akalın Yorum Yaptı!
Şarkıcı Cenk Eren'in estetik operasyon geçirmesi, sosyal medyada tartışma yarattı. Ancak Demet Akalın, meslektaşı Cenk Eren'in estetikli halini büyük bir beğeniyle karşıladı ve "Çok hoş olmuş, bayıldım!" dedi.

Şarkıcı Cenk Eren'in estetik operasyon geçirmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. 58 yaşındaki sanatçının bu değişimi, bazıları tarafından eleştirilirken, bazıları da destekledi. Ancak konu, "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" programında Demet Akalın'ın yorumlarıyla yeni bir boyut kazandı.

Hafta içi her gün tv8 ekranlarında yayınlanan programa konuk olan Demet Akalın, Cenk Eren'in estetikli halini değerlendirdi. Jess Molho'nun, "Sen şimdi Cenk Eren'i tanıyabildin mi?" sorusu üzerine Akalın, "Çok hoş olmuş, bayıldım ben. Evet o Cenk Eren. Yolda görsem ‘Cenk Eren’ derdim. Yaptıracak tabii. Kadınlara aynı hak var, erkeklere niye yok? Öyle bir saçmalık olamaz. Bence çokta hoş olmuş." şeklinde konuştu.

cenk-eren-1-dm2n.webp

Akalın, Cenk Eren'in estetikli halinin görüntüsünü izleyicilerle paylaşırken, "Daha yüzündeki şişleri inecek. Bu fotoğrafta 9. gün diyor. Burnu falan da şiş. Cenk’in enerjisi yeter. Sahne performansı falan biliyorsunuz… Kaşlarını kaldırtıp gözkapaklarını aldırmış, gözaltı torbalarını aldırmış. Şişlikleri gidecek. Üst dudağında çok az müdahale var. Bence çok iyi olmuş ama. Adam sahneye çıkıyor yani tabii ki yaptıracak. Çok hoş olmuş. Cildine vitamin falan da yaptırmış, bence şahane olmuş. 15 değil 20 yaş gençleşmiş." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Bu yorumlar, Cenk Eren'in estetik operasyonunun tartışıldığı sosyal medyada yeni bir dönem açtı ve sanat camiasında geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.