Buray ile Aşk Dolu Günler Geride Kaldı! Ezgi Şenler, Ayrılığın Ardındaki Gerçekleri İlk Kez Paylaştı!

Buray ile Aşk Dolu Günler Geride Kaldı! Ezgi Şenler, Ayrılığın Ardındaki Gerçekleri İlk Kez Paylaştı!
Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray ile ilişkisiyle gündeme gelen oyuncu Ezgi Şenler, ayrılık kararının sebebini ilk kez açıkladı. İkilinin aralarında olumsuz anlaşamadıkları konuların olduğunu belirten Şenler, kıskançlık gibi bir durum yok dedi...

Sevmek Yüzünden filmindeki performansıyla dikkat çeken ve Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen oyuncu Ezgi Şenler, ilişkilerini sonlandırma kararının nedenini açıkladı.

640xauto-4.webp

Güzel oyuncu, Buray ile aralarında bazı olumsuz anlaşamadıkları konuların bulunduğunu ve bu sebeple konuşarak ilişkilerini sonlandırmaya karar verdiklerini belirtti. Kıskançlık gibi bir durum olmadığını vurgulayan Şenler, herkesin yolu açık olsun dileğinde bulundu.

Ayrılık kararının ardından sessizliğini koruyan ve özel hayatıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Buray, 2017 yılında Avustralya'da yaşayan eşiyle uzak mesafelerde yaşamanın getirdiği zorluklar nedeniyle evliliğini noktaladığı biliniyordu. İkilinin ayrılığı, uzun süredir merak ediliyordu ve Ezgi Şenler'in açıklamasıyla nihayet netlik kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.