Shakira ve Cardi B'den Cesur Müzik Klibi Dudak Uçuklattı! "Punteria" Müzik Videosu Yayında!

Shakira ve Cardi B'den Cesur Müzik Klibi Dudak Uçuklattı! "Punteria" Müzik Videosu Yayında!
Shakira ve Cardi B, "Punteria" müzik videosunda bir araya gelerek cesur kıyafetleri ve etkileyici performanslarıyla müzik dünyasında yeni bir sayfa açtı. İkili, geleceğe yönelik işbirliklerinin sinyalini de verdi.

Ünlü şarkıcılar Shakira ve Cardi B, müzik dünyasında büyük bir işbirliğine imza attı. "Punteria" adlı müzik videosunda bir araya gelen ikili, cesur kıyafet seçimleri ve unutulmaz performansları ile hayranlarını mest etti. 47 yaşındaki Shakira'nın düzgün fiziği ve sahne hakimiyeti, videoda ön plana çıktı. Şarkı, Shakira'nın "Las Mujeres Ya No Lloran" adlı yeni albümünde yer alacak ve Cuma günü resmi olarak piyasaya sürülecek.

Yeni müzik klibinde Amerikanlı repçi,Cardi B ile oynayan Shakira, kıyafeti ve düzgün fiziği ile nefes kesti

Shakira'nın son dönemde Gerard Pique ile olan ilişkisi hakkında yaptığı cesur açıklamalardan sonra, bu kez de Cardi B ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle gündeme geldi. Cardi B, şarkının bazı kısımlarını İspanyolca seslendirerek, farklı bir tat kattı.

Müzik videosunun başında Shakira, bulutlarla dolu fantastik bir arka plan karşısında, bir balonun içinde yüzerken görülüyor. Grammy ödüllü sanatçı, kolları ve bacakları açıkta kalan dikkat çekici bir tulum giyerek, izleyicilere görsel bir şölen sunuyor. Video ilerledikçe, "Emily In Paris"ten tanıdığımız Lucien Laviscount'un oynadığı bir karakter, Shakira tarafından ok ile vurularak etkileyici bir sahneye imza atıyor.

Yeni müzik klibinde Amerikanlı repçi,Cardi B ile oynayan Shakira, kıyafeti ve düzgün fiziği ile nefes kesti

31 yaşındaki Cardi B ise, geleceğe yönelik bir sette, yüzen bir koltukta dinlenirken şarkının ilk dörtlüğünü seslendiriyor. Parıltılı gri elbisesi ile dikkat çeken rapçi, performansı ile göz dolduruyor.

Video, Shakira'nın pembe bir tulum giyerek geri vokalistlerle birlikte performans sergilemesi ve daha sonra iyileşen Laviscount ile birlikte dev bir çiçeğin içinde otururken samimi anlar yaşaması ile devam ediyor. Cardi B, videonun son bölümünde diğer karakterleri temizleyip beslerken, Shakira ise bir ok ile uzaklaşan yarım at grubunu uzaya geri gönderiyor.

Shakira ve Cardi B, "Billboard" dergisine verdikleri röportajda, bu projede birlikte çalışmanın heyecanını ve gelecekteki olası işbirlikleri hakkındaki düşüncelerini paylaştı. "Me Gusta" şarkısının sahibi Shakira, rapçi ile iletişime geçmeyi planladığını ve bu işbirliğinin müzik dünyasına yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.