Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu'nun Yeni Partnerini Görenler Şaşkına Döndü! İlk Pozları Geldi...

Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu'nun Yeni Partnerini Görenler Şaşkına Döndü! İlk Pozları Geldi...
Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu, öpüşme krizi iddialarının ardından yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk pozu verdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinden Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde öpüşme krizi iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak bu krizin ardından Türkoğlu, yeni partneri Kaan Taşaner ile kamera karşısına geçerek setten ilk pozu verdi. Özellikle Türkoğlu'nun eski partneri Doğukan Güngör ile yaşadığı gerilimin ardından, dizinin yapımcıları yeni bir karakter olan "Giray"ı canlandıracak olan Taşaner ile anlaşmıştı.

tuu

Giray karakterinin Türkiye'nin önde gelen ilaç firmalarından birinin veliahtı olduğu ortaya çıktı. Dizinin 57. bölümünden itibaren izleyicilerle buluşacak olan Giray karakteri, Nilay'ın gerçek ailesini bulma arayışı sonucunda dizinin hikayesine dahil olacak.

Önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümde ise Görkem ve Fatih'in düğünü ekranlara gelecek. Bu gelişmelerle birlikte, Kızılcık Şerbeti dizisinin heyecan dolu macerası izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.