Hazar Ergüçlü'nün Yeni Aşkı Şaşırttı! Hem İşte Hem Aşkta Mutlu: Tanıdık Yüzle Birlikte!

Hazar Ergüçlü'nün Yeni Aşkı Şaşırttı! Hem İşte Hem Aşkta Mutlu: Tanıdık Yüzle Birlikte!
Hazar Ergüçlü, son ilişkisiyle gündeme gelirken, başarılı oyuncu aşk hayatındaki yeni macerasını ve İnci Taneleri'ndeki rolü hakkında konuştu. Ergüçlü'nün DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile olan ilişkisi hakkında da açıklamaları var.

Hazar Ergüçlü, 5 yıl süren ilişkisinin ardından yönetmen Onur Ünlü ile yollarını ayırmıştı. Ardından Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile kısa bir süreliğine yeni bir ilişkiye adım atmış, ancak bu ilişki de kısa sürmüştü. Son olarak, DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile yeni bir maceraya yelken açan Ergüçlü, 4 aydır süren ilişkisi hakkında da konuştu.

Untitled-1

Posta gazetesine verdiği röportajda, Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisindeki rolü hakkında da değerlendirmelerde bulundu. "Çok güzel gidiyor, mutluyuz" diyerek ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Ergüçlü, dizide canlandırdığı Dilber karakterinin yükselen bir grafik çizdiğini ve bu durumdan memnun olduğunu belirtti.

Ergüçlü ayrıca, Yılmaz Erdoğan'ın kendisini tercih etmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Dilber karakterinin dansının beklenmedik bir ilgiyle karşılanması karşısında şaşkınlığını dile getiren oyuncu, karakterin duygusal dalgalanmaları olan ve içtenlikle hareket eden bir yapısının olduğunu da ekledi.

Hazar Ergüçlü'nün hem aşk hayatındaki hem de kariyerindeki yeni adımları, izleyicileri ve hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.