Survivor'da Turabi Acun'dan Engel Yemiş! "Son Konseyden Beri Ulaşamıyorum"...

Survivor'da Turabi Acun'dan Engel Yemiş! "Son Konseyden Beri Ulaşamıyorum"...
Survivor All Star'dan sakatlığı sebebiyle diskalifiye olan Turabi, Acun Ilıcalı'yı sosyal medya üzerinden engellemekle suçladı. İşte detaylar...

Survivor All Star'ın sevilen yarışmacılarından biri olan Turabi, diskalifiye olduktan sonra Acun Ilıcalı'yı sosyal medya üzerinden suçlayıcı bir paylaşımda bulundu. Turabi'nin Survivor'dan elenmesinin ardından yaptığı açıklamada, son konseyden bu yana Acun Ilıcalı'ya ulaşamadığını ve kendisini engellediğini iddia etti.

Sakatlık sebebiyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Turabi, arkadaşı Bozok'un elenmesinin ardından yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdiği bir paylaşım yapmıştı. Ancak, Acun Ilıcalı'ya ulaşamamaktan dolayı yaşadığı rahatsızlığı da paylaşarak Ilıcalı'dan engelini kaldırmasını talep etti.

tttt.jpeg

Turabi'nin bu açıklaması, Survivor hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı ve Acun Ilıcalı'nın nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu. Şu ana kadar Acun Ilıcalı'dan konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Survivor All Star'ın popüler isimlerinden biri olan Turabi'nin Acun Ilıcalı ile olan bu çekişmesi, programın hayranlarını da derinden etkiledi. Acun Ilıcalı'nın vereceği yanıtın, Survivor camiasında nasıl bir yankı uyandıracağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.