Fenomen Merve Taşkın, Eski Sevgilisi Tarafından Öldüresiye Dövüldü: "Cinsel Organımı Tekmeliyordu!

Fenomen Merve Taşkın, Eski Sevgilisi Tarafından Öldüresiye Dövüldü: "Cinsel Organımı Tekmeliyordu!
Instagram'da yayınladığı moraran ve kesiklerle dolu fotoğraflarıyla gündeme gelen fenomen Merve Taşkın, eski sevgilisi tarafından şiddet gördüğünü açıkladı. Yaşadığı zorlu süreci cesurca paylaşan Taşkın, cinsel organına tekmeler atıldığını da belirtti.

Sosyal medyada yayınladığı müstehcen pozları ve cesur paylaşımlarıyla tanınan fenomen Merve Taşkın, şok edici bir açıklamayla gündeme geldi. Instagram hesabından moraran ve kesiklerle dolu fotoğraflarını paylaşan Taşkın, eski sevgilisi tarafından şiddet gördüğünü açıkladı.

Fenomen Merve Taşkın, eski sevgilisi tarafından öldüresiye dövüldü: Cinsel organımı tekmeliyordu

Taşkın, paylaşımında yaşadığı zorlu süreci ve şiddetin boyutlarını detaylı bir şekilde anlattı. "Tam bir yıl önce bugün, 10 aylık bir ilişkimin yaklaşık 7-8 ayında şiddet gördüğüm ve her geçen gün bu şiddetin arttığı bir ilişkiye başladım" diyen Taşkın, eski sevgilisinin kendisine yönelik fiziksel ve psikolojik şiddetini cesurca paylaştı.

Paylaşımında "Her seferinde affediyordum çünkü içimdeki sorunlu olduğumu ve bunların benim yüzümden olduğunu ve belki de bunu hak ettiğimi düşünüyordum" ifadelerine yer veren Taşkın, yaşadığı travmayı ve kendi içindeki mücadeleyi samimi bir şekilde paylaştı.

Özellikle eski sevgilisinin kendisine yönelik şiddetin cinsel organına tekmeler atarak gerçekleştiğini belirten Taşkın, "Kafamı, kulağımı, burnumu yumrukluyor, karnıma, cinsel organıma tekme atıyordu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fenomen Merve Taşkın, eski sevgilisi tarafından öldüresiye dövüldü: Cinsel organımı tekmeliyordu

Son olarak, yaşadığı zorlu süreçte kendisini destekleyen ve yardımcı olan arkadaşlarına teşekkür eden Taşkın, "Her şey benim seçimimdi ve seçimlerimin sonuçlarını yaşadım" diyerek yaşadığı deneyimi paylaşmaktan çekinmediğini ve cesurca yüzleştiğini ifade etti.

Merve Taşkın'ın cesur açıklamaları ve paylaşımları, şiddete uğrayan kadınlara ve topluma genel olarak önemli bir mesaj niteliği taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.