'İşte Benim Stilim' Yarışmacısı Evde Ölü Bulundu! Yağmur Taktaş Cinayete Mi Kurban Gitti? Mesaj Detayları Şok Etti...

'İşte Benim Stilim' Yarışmacısı Evde Ölü Bulundu! Yağmur Taktaş Cinayete Mi Kurban Gitti? Mesaj Detayları Şok Etti...
'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD'de yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Genç fenomenin ölümüne dair şüpheler ve iddialar artarken, ailesi eski sevgilisinden şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz haftalarda ABD'de kaldığı evde hayatını kaybeden 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Adana doğumlu sosyal medya fenomeni Taktaş'ın kesin ölüm nedeni henüz belirlenemese de, ailesi olayı şüpheli buluyor.

Adana'nın Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilen Taktaş için ailesi, genç kadının eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gittiğini iddia etti. Taktaş'ın ölümünden kısa süre önce annesine "Türkiye'ye benim ölüm gelir" şeklinde bir mesaj attığı öğrenildi. Bu mesaj, Taktaş'ın ölümüne dair şüpheleri daha da artırdı.

yağmurtaktaş

Yağmur Taktaş'ın sosyal medya hesaplarında yapılan son değişiklikler de dikkat çekti. Instagram profil fotoğrafında yer alan 'Exorcist' filmi karakteri Regan'ın görseli ve tüm paylaşımların silinmesi, takipçileri tarafından farklı yorumlara neden oldu.

Ailesi, daha önce de şiddete maruz kaldığını belirttiği Taktaş'ın, Türk asıllı ABD vatandaşı eski sevgilisi A.C.F. hakkında suç duyurusunda bulundu. A.C.F.'nin Taktaş'a gönderdiği iddia edilen şiddet içerikli mesajlar ve geçmişte yaşananlar, soruşturmanın odak noktasını oluşturuyor.

blogyağmuru

Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana'da doğdu ve yerel bir lise olan Adana Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Spor ve moda alanlarında yoğun bir ilgi gösteren Taktaş, cesur pozları ve renkli kişiliği ile tanındı. Ancak genç yaşta ve trajik şekilde hayatını kaybetmesi, sevenlerini ve takipçilerini derinden üzdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.