Müge Anlı'da Skandal Olay! 15 Yaşındaki Kaan Çam, Farah Zeynep Abdullah'ı Sevgili Sanarak Kayboldu! Aramaya Kaçtı!

Müge Anlı'da Skandal Olay! 15 Yaşındaki Kaan Çam, Farah Zeynep Abdullah'ı Sevgili Sanarak Kayboldu! Aramaya Kaçtı!
Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı "Tatlı Sert" programında ilginç bir olay gündeme geldi. 15 yaşındaki Kaan Çam, saçını kesip kendine bıyık yaparak, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sevgili olduğunu iddia ederek evden kaçtı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, izleyicileri şaşırtan bir hikaye işlendi. 15 yaşındaki Kaan Çam, kendisini Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olarak hayal ederek ailesinin evinden kaçtı. Ailesi, Müge Anlı'nın programına başvurarak kayıp oğullarını bulmak için yardım istedi. Kaan'ın Bursa'dan İstanbul'a, ünlü oyuncuyu bulma umuduyla geldiği ve Nişantaşı, Şişli, Beşiktaş gibi bölgelerde dolaştığı belirtildi.

Müge Anlı 15 yaşındaki Kaan'ı arıyor! Saçından bıyık yaparak sevgilisi zannettiği Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Kaan'ın ailesi, oğullarının Müslüm Gürses hayranı olduğunu ve sanatçıya benzemek için saçını kesip kendine bıyık yaptığını ifade etti. Canlı yayına bağlanan görgü tanıkları, Kaan'ın sokaklarda gezinirken Farah Zeynep Abdullah'ı gösterip "Kız arkadaşım buralardan geçmiş" dediğini aktardı. Görgü tanıkları, Kaan'ın sakalını beyaza boyayıp, kendisini oyuncunun sevgilisi olarak tanıttığını ve bu durumun bir kamera şakası gibi geldiğini söyledi.

Müge Anlı, yayında Farah Zeynep Abdullah'a seslenerek, Kaan'ın muhtemelen Abdullah'ın oynadığı "Bergen" filminden etkilendiğini ve genç hayranının durumunun ciddiyetini vurguladı. Müge Anlı, izleyicilere ve Kaan'ı görenlere genç çocuğun sağlığı ve güvenliği için dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Program, Kaan Çam'ın bulunması ve güvenli bir şekilde ailesine kavuşması için seyircilerden destek istemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.