Hasan Can Kaya'dan Survivor Espri Bombası: 'Acun Abinin Var Öyle Fantezisi... Herkesi Kırdı Geçirdi!

Hasan Can Kaya'dan Survivor Espri Bombası: 'Acun Abinin Var Öyle Fantezisi... Herkesi Kırdı Geçirdi!
Exxen'in Fenomen İsmi Hasan Can Kaya, Konuşanlar Programında Survivor'a Gönderme Yaptı! Acun Ilıcalı'dan Gelen Övgü Dolu Sözler İse Takdir Topladı.

Türkiye'nin dikkat çeken internet fenomenlerinden Hasan Can Kaya, Exxen'in sevilen programı Konuşanlar ile eğlence dünyasına adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Son bölüm fragmanında yaptığı Survivor göndermesiyle izleyicileri kahkahalara boğan Kaya, hem mizahi yeteneğini hem de esprili tarafını bir kez daha gözler önüne serdi.

Hasan Can Kaya, fragmanda konuklarla fantezilerini paylaşırken, "Sevmediğim bütün insanları bir adaya toplayıp böyle eziyet çektirmek istiyorum ama ben yöneteceğim, kamerayla da izleyeceğim onları" dedi. Ardından da ekleyerek Survivor'a gönderme yaparak "Acun abinin var öyle bir fantezisi" diyerek stüdyoyu güldürmeyi başardı.

Bu esprili göndermeyle birlikte, Hasan Can Kaya'nın sadece komedi alanında değil, aynı zamanda esprili ve zeki yönleriyle de dikkat çektiği bir kez daha ortaya çıktı. İzleyiciler, onun her hareketi ve sözüyle neşe dolu bir atmosfer yarattığını bir kez daha görmüş oldu.

sfsdfs

Acun Ilıcalı'nın daha önce Hasan Can Kaya hakkında sarf ettiği övgü dolu sözler de dikkat çekiyor. Ilıcalı, Hasan Can'ın potansiyelini fark ettiği anda onunla bir araya gelerek iş teklifinde bulunmuş ve şimdiye kadar aldığı tekliflerin çok üstünde bir bağlılıkla onunla çalışmış. Hasan Can'ın, yüksek teklifler almasına rağmen Acun Ilıcalı ile yürümeyi tercih etmesi, onun karakterinin ve iş ahlakının ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Hasan Can Kaya'nın Survivor esprisi ve Acun Ilıcalı'dan gelen övgü dolu sözleri, onun eğlence dünyasındaki özel konumunu pekiştiren detaylar arasında yer alıyor. İzleyiciler, bundan sonra da Kaya'nın sürprizleri ve mizahi yeteneğiyle güldürmeye devam edeceğine emin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.