Çocuklar Duymasın"ın Sevilen Yüzü Hayal Garip, Şiddet İddialarıyla Gündemde! Yaptığı Paylaşım Çok Konuşuldu!

Çocuklar Duymasın"ın Sevilen Yüzü Hayal Garip, Şiddet İddialarıyla Gündemde! Yaptığı Paylaşım Çok Konuşuldu!
"Çocuklar Duymasın" dizisinin unutulmaz karakteri Duygu'yu canlandıran Hayal Garip, sosyal medya üzerinden eski sevgilisi Serkan K. tarafından şiddet gördüğünü açıkladı. İki çocuk annesi oyuncu, yaşadığı travmatik deneyimi detaylarıyla anlattı.

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez yapımlarından biri olan "Çocuklar Duymasın"da Duygu karakteri ile tanıdığımız Hayal Garip, hayatındaki karanlık bir dönemi cesurca paylaştı. 2010 yılında evlendiği ve 2021'de ayrıldığı Murat Kahraman Gökalp'ten sonra yeni bir ilişkiye başlayan Garip, bu ilişkiden şiddet gördüğünü iddia etti.

Hayal Garip, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eski sevgilisi Serkan K. tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını belirtti. "Dayak, çok dayak" ifadelerini kullanarak başladığı açıklamasında, şiddetin öncelikle güven ve şefkat gösterisiyle başladığını, ancak yerini sağlamlaştırdıktan sonra fiziksel şiddetin başladığını anlattı. Garip, yaşadığı bu zorlu süreci "Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü" olarak tanımladı.

Bu zorlu dönemi aşmayı güç bela başardığını ifade eden Garip, aylar süren şiddet döngüsünden sonunda kurtulduğunu duyurdu. Ancak bu süreçten kalan travmaların kendisi ve çocuklarını zaman zaman yorgun düşürdüğünü de ekledi. Hayal Garip'in bu cesur paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçilerinden destek mesajları aldı. Bu durum, toplumda şiddet mağdurlarına yönelik farkındalığın artırılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.