Ben Hz. Meryem" Videosu Skandalı: Gerçeği Yansıtmayan İddialara Karşı Dava Açılacak!

Ben Hz. Meryem" Videosu Skandalı: Gerçeği Yansıtmayan İddialara Karşı Dava Açılacak!
Sosyal medyada "Ben Hz. Meryem" notuyla yayılan ve büyük tepki çeken video hakkında konuşan Kübra Acar, görüntülerin Umre ziyareti sırasında çekildiğini ve üzerine yazılan notun kendisine ait olmadığını belirterek yasal süreç başlatacağını duyurdu.

Sosyal medyada, son dönemde sıklıkla karşımıza çıkan mehdilik ve şeyhlilik iddialarına bir yenisi daha eklendi ve bu kez ortalığı karıştıran bir video yayınlandı. Umre ziyaretine giden bir kadının, "Ben Hz. Meryem" notuyla paylaşılan görüntüleri, geniş çaplı tepkilere neden oldu. Görüntülerdeki kadın, Kübra Acar ismiyle tanımlanırken, kendisinin bu durumla ilgili açıklama yapması gecikmedi.

'Ben Hz. Meryem' videosu ortalığı karıştırdı! Hedefteki isimden açıklama geldi: Gerçek değil, dava açıyorum

Kübra Acar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, geçtiğimiz aylarda bir tur şirketi aracılığıyla gerçekleştirdiği Umre ziyareti sırasında çekilen görüntülerin, tanımadığı kişiler tarafından izinsiz kullanıldığını ve "Ben Hz. Meryem" yazısı eklenerek sosyal medyada yayıldığını belirtti. Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Acar, konu hakkında hiçbir araştırma yapmadan haber yaparak bu iddiaları yayınlayan basın organlarına ve kendisine yönelik hakarette bulunanlara karşı yasal süreç başlatılacağını duyurdu.

Bu olay, sosyal medyanın yanı sıra genel olarak internet ortamında dolaşan yanıltıcı bilgiler ve kişilik haklarına yönelik ihlaller konusunda önemli bir örnek teşkil ediyor. Kübra Acar'ın yaşadığı bu durum, bireylerin ve toplumun, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara karşı daha dikkatli ve sorumlu olması gerektiğinin altını çiziyor. Acar'ın yasal süreç başlatma kararı, benzer durumlarla karşılaşan bireyler için de bir yol gösterici olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.