A101'den Katlanabilir Telefon Sürprizi! Katlanabilir Telefon ve iPhone 14 Plus Şimdi Raflarda! İşte Fiyatları...

A101'den Katlanabilir Telefon Sürprizi! Katlanabilir Telefon ve iPhone 14 Plus Şimdi Raflarda! İşte Fiyatları...
A101, teknoloji ürünlerindeki iddiasını artırarak iPhone 14 Plus ve Samsung Galaxy Z Fold 3 gibi yüksek talep gören telefonları satışa sunuyor. Bu hamle ile zincir market, teknoloji severlere ulaşmayı amaçlarken, fiyatlar da merak konusu oldu.

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden A101, elektronik ürünlerdeki çeşitliliğini artırarak müşterilerine yüksek teknolojili akıllı telefonlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda elektrikli araçlarla dikkat çeken A101, şimdi de piyasada büyük ilgi gören iPhone 14 Plus ve katlanabilir ekran özelliğine sahip Samsung Galaxy Z Fold 3 modellerini raflarına taşıdı.

Sejumlah Kelebihan Samsung Galaxy Z Fold3 5G yang Makin Canggih

28 Mart tarihinde yayınlanan A101 kataloğuna göre, teknoloji meraklıları için sunulan iPhone 14 Plus 512 GB modeli, 59 bin 999 TL fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. A15 Bionic işlemci, 6.7 inç Super Retina XDR OLED ekran, 4323 mAh kapasiteli batarya gibi özelliklere sahip bu telefon, kullanıcılara yüksek performans vaat ediyor.

Diğer taraftan, katlanabilir telefon teknolojisinin öncülerinden olan Samsung Galaxy Z Fold 3, 32 bin 499 TL gibi bir fiyatla alıcılarını bekliyor. 12 GB RAM, 256 GB depolama alanı, 7.6 inç ve 6.2 inç boyutlarında iki Dynamic AMOLED ekran gibi özellikleriyle ön plana çıkan bu model, kullanıcılarına yenilikçi bir deneyim sunuyor.

A101 ayrıca bütçe dostu bir seçenek olarak Samsung Galaxy A04 modelini de 5 bin 699 TL fiyatla sunuyor. 4 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesine sahip bu cihaz, 6.5 inç HD+ çözünürlüklü LCD ekran ve Exynos 850 işlemci ile geliyor.

Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ı tanıttı - Apple (TR)

A101'in bu hamlesi, perakende sektöründe teknolojik ürünlerin satışında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Sunulan cazip fiyatlar ve çeşitlilik, müşterilerin ilgisini çekerken, A101 bu stratejisiyle hem teknoloji severlere ulaşmayı hem de pazarda fark yaratmayı hedefliyor. A101'in bu yeni ürün yelpazesi, özellikle teknolojiyi yakından takip eden ve yeni modelleri denemek isteyen kullanıcılar için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.