Ünlü Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nin Muhtarı Oldu! İşte Detaylar...

Ünlü Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nin Muhtarı Oldu! İşte Detaylar...
Yerel seçimlerde Suadiye Mahallesi muhtarlığı için yarışan ünlü türkücü Hilal Özdemir, seçmenlerin desteğiyle muhtar seçildi. Sanatçı, "Mahallemize güzel hizmetler katmaya devam edeceğiz" diyerek yeni görevine başladı.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Hilal Özdemir, sanat hayatında açtığı yeni sayfanın ardından politika sahnesinde de adından söz ettirmeye başladı. Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olarak yerel seçimlere katılan Özdemir, seçmenlerin yoğun desteğiyle muhtarlık görevine seçildi.

Ünlü türkücü Hilal Özdemir Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildi

Mart ayı başlarında sosyal medya üzerinden adaylığını duyuran Özdemir, "Mahallemizin daha güvenilir, sakin ve huzurlu bir yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum" şeklinde bir mesajla seçmenlerden destek istemişti. Sanatçının bu adımı, takipçileri tarafından büyük ilgi ve destekle karşılandı.

Ünlü türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Özdemir, kazandığı zaferi sevinç ve teşekkür mesajlarıyla duyurdu. "Sevgili Suadiye'liler, bana ve ekibime gösterdiğiniz destek için teşekkür ederim. Yeni dönemde sizlerle birlikte mahallemize güzel hizmetler katmaya devam edeceğiz" ifadeleriyle mutluluğunu paylaşan Özdemir, seçmenlerine minnettarlığını iletti.

Ünlü türkücü, müzik kariyerinde elde ettiği başarıların ardından şimdi de muhtar olarak Suadiye Mahallesi'nin sorunlarına eğilmeye ve çözüm üretmeye hazırlanıyor. Hilal Özdemir'in bu yeni yolculuğu, hem hayranları tarafından hem de mahalle sakinleri tarafından merakla ve umutla takip ediliyor. Özdemir'in müzik dünyasındaki başarısını, muhtarlık görevinde de sürdüreceğine inanılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.