Pursaklar’da Özel Gereksinimli Gençlere Bayram Tıraşı

Pursaklar’da Özel Gereksinimli Gençlere Bayram Tıraşı
Pursaklar Belediyesi, sosyal, kültürel birçok etkinliğin düzenlendiği Engelsiz Yaşam Merkezine gelen özel gereksinimli gençleri Ramazan Bayramına hazırlıyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla hizmet verdiği Engelsiz Yaşam Merkezinde vatandaşları Ramazan Bayramına hazırlıyor.

‘‘Özel Gereksinimli kardeşlerimizi, yaklaşan Ramazan Bayramı önce bayram tıraşlarını yaptık’’

Ramazan Bayramı öncesi Engelsiz Yaşam Merkezine gelen özel gereksinimli bireylerin saç tıraşı bakımlarını yaptıklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli bireylerin topluma daha kolay adapte olabilmeleri için hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezimizdeki kardeşlerimizi yaklaşan Ramazan Bayramı önce bayram tıraşlarını yaptık. Özel gereksinimli kardeşlerimizin yüzlerinde oluşabilecek en ufak bir tebessüm bizleri çok mutlu ediyor. İlerleyen günlerde onları daha çok mutlu edecek sosyal, kültürel birçok etkinlik yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Özel gereksinimli bireylerin Ramazan Bayramı’na hazırlamak ve yüzlerini güldürmek için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Merkezine gelen gençlere sürpriz yaparak bayram öncesi saç tıraşı ve bakımlarını, özenle ve titizlikle gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.