Esra Erol'da Şok! Dadı Meryem'in Gerçek Kimliği Ortaya Çıktı: Dadı Meğer Erkekmiş... Sonradan!

Esra Erol'da Şok! Dadı Meryem'in Gerçek Kimliği Ortaya Çıktı: Dadı Meğer Erkekmiş... Sonradan!
Esra Erol'un programında işlenen ve tüm Türkiye'yi şoke eden dadı Meryem vakası derinleşiyor. Yıllar önce işlenen bir çocuk cinayetinin faili olan ve sonrasında cinsiyet değiştiren Meryem'in gerçek hikayesi gündeme bomba gibi düştü.

ATV'nin sevilen programı "Esra Erol'da" yaşananlar, Türkiye'nin gündemine oturmaya devam ediyor. Başlangıçta sadece bir aldatma iddiası olarak gündeme gelen olay, yapılan derinlemesine araştırmalar sonucunda karanlık ve şok edici bir geçmişi ortaya çıkardı. Programda "dadı Meryem" olarak tanınan kişinin, aslında yıllar önce bir çocuk cinayetine karışan ve sonrasında cinsiyet değiştiren bir erkek olduğu belirlendi.

Olay, bir kadının programda eşinin kendisini "dadı Meryem" ile aldattığını iddia etmesiyle başladı. Ancak yapılan soruşturma, Meryem'in sadece bir aldatma hikayesinin figüranı olmadığını, çok daha derin bir geçmişe sahip olduğunu gösterdi. Araştırmalar sonucunda Meryem'in, 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret'i "Sana kedileri göstereceğim" diyerek kandırıp, öldürdüğü ve o dönemde Serkan adında bir erkek olduğu ortaya çıktı.

Edirne'nin Havsa ilçesinde gerçekleşen bu trajik olay, tüm yurtta infial yaratmıştı. Küçük Hasret'in kaybolması ve sonrasında yaşananlar, yıllar sonra Esra Erol'un programında tekrar gündeme geldi. Programda Meryem, cinayetle ilgili suçlamaları reddetti ve olayın bir kaza sonucu gerçekleştiğini, suçun aslında amcası tarafından işlendiğini öne sürdü.

Meryem'in iddiaları, kamuoyunda şüphe ve merak uyandırdı. Hapisten çıkışının ardından cinsiyet değiştirerek Meryem ismini alan ve bir çocuğun ölümüne karışan kişinin hikayesi, televizyon ekranlarından milyonlara ulaştı. Şimdi, herkes Meryem'in gerçek hikayesini ve bu karmaşık davanın detaylarını merak ediyor.

Esra Erol ve ekibinin ortaya çıkardığı bu şok edici vak'a, toplumda cinsiyet kimliği, ceza adaleti ve çocuklara yönelik şiddet gibi konularda yeniden tartışma başlatırken, Meryem'in geleceği ve bu karışık olayın sonuçları merak konusu olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.