Futbolcu Sevgilisinden Yeni Ayrılmıştı! Flört Uygulamasında Görenler Şaştı Kaldı... Arabella Chi Yeni Aşklar Peşinde

Futbolcu Sevgilisinden Yeni Ayrılmıştı! Flört Uygulamasında Görenler Şaştı Kaldı... Arabella Chi Yeni Aşklar Peşinde
Love Island yıldızı Arabella Chi, Premier Lig futbolcusu Vinícius Souza ile ilişkisini sonlandırmasının ardından ünlülerin tercih ettiği flört uygulaması Raya'ya katıldı. Profilinde İbiza tatillerinden Londra gezilerine kadar renkli anlarını paylaştı.

Reality şov fenomeni Arabella Chi, aşk hayatındaki yeni döneme hızlı bir giriş yaptı. Premier Lig'de top koşturan Vinícius Souza ile kısa süreli bir ilişkinin ardından, Arabella Chi'nin adı bu kez flört uygulaması Raya ile anılıyor. Daha önce Leonardo DiCaprio ile tatilde görüntülenen ve bu sayede adından söz ettiren model, şimdi de profilinde bol miktarda bikinili fotoğraf ve seyahat anılarına yer vererek yeni bir başlangıç yapıyor.

22

Chi'nin profilinde, dünya genelinde ünlüler arasında popüler bir tatil ve buluşma noktası olan Soho Farmhouse'u favori mekanlarından biri olarak belirttiği görülüyor. İbiza'dan Londra'ya uzanan gezilerini profilinde öne çıkaran Chi, bu platform üzerinden İngiltere'deyken keyifli randevular ayarlamayı ve "ayaklarını yerden kesecek" birini bulmayı umduğunu belirtiyor.

1111

Bir kaynağa göre, Love Island villasından ayrıldığından beri yeni bekarlığın tadını çıkaran Arabella Chi, başkentteki sosyal hayatına ve arkadaşlarıyla buluşmalara odaklanmış durumda. Aynı zamanda, flört uygulaması Raya aracılığıyla yeni insanlarla tanışma ve belki de aşkı bulma umudu içinde. Chi'nin bu yeni dönemi, hem kendisi için hem de hayranları için heyecan verici gelişmelere gebe gibi duruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.