Cem Yılmaz'dan X Üzerinden Özel İçeriklere Erişim İçin Abonelik Ücreti 40 TL! İşte Detaylar...

Cem Yılmaz'dan X Üzerinden Özel İçeriklere Erişim İçin Abonelik Ücreti 40 TL! İşte Detaylar...
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya platformu X üzerinde başlattığı abonelik sistemi ile hayranlarına özel içerikler sunmaya başladı. Aylık 38,99 TL karşılığında Yılmaz'ın işlerinden özel haberlere, videolara ve kamera arkası bilgilere erişmek mümkün.

Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil ile gündemdeki yerini korurken, sosyal medya hamleleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü komedyen, X sosyal medya platformu üzerinden yeni bir abonelik sistemi başlattığını duyurdu. Bu sistemle birlikte, Yılmaz'ın işleri hakkında özel haberler, takvimler, fotoğraflar ve videolar gibi içeriklere ulaşmak mümkün hale geliyor.

Yılmaz, abonelik sistemiyle ilgili olarak X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Günaydın artık X de abone olanlar için işlerimizden takvimler, fotoğraflar videolar, size özel haberler paylaşacağım… Teşekkürler X" ifadelerini kullandı. Ayrıca, abone olan kullanıcılara özel "Üyelere özel duyuru, haber ve kamera arkası bilgilere, birinci elden ulaşmak isteyenlere" mesajını iletti.

Cem Yılmaz'dan X açıklaması - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

Cem Yılmaz'ın belirlediği aylık üyelik ücreti ise 38,99 TL. Bu özel içeriklere erişim bedeli, Yılmaz'ın hayranları için adeta simgesel bir rakama dönüşmüş durumda. Ünlü komedyenin bu hamlesi, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Bu yeni sistem, Yılmaz'ın hayranlarına sanatçıyla daha yakın bir iletişim kurma ve onun yaratıcı dünyasına bir adım daha derinlemesine girmelerine olanak tanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.