İç Çamaşırı Çekmecesinde Bulunan Yenidoğan 8 Yavru Hayvan Şaşkınlık Yarattı!

İç Çamaşırı Çekmecesinde Bulunan Yenidoğan 8 Yavru Hayvan Şaşkınlık Yarattı!
Avustralya'nın Brisbane bölgesinde yaşayan bir kadın, iç çamaşırı çekmecesinde beklenmedik bir keşif yaptı: Gözleri kapalı ve kürksüz 8 yavru hayvan.

Avustralya'nın Brisbane bölgesinde sıra dışı bir olay yaşandı. Vicki isimli bir kadın, iç çamaşırlarını sakladığı çekmeceden yenidoğan sekiz yavru hayvan bulduğunda gözlerine inanamadı. Köpeklerinin çekmece önünde sürekli havlaması üzerine bir gecelik merakını erteleyen Vicki, ertesi sabah işe hazırlanırken karşılaştığı manzarayla şoke oldu.

"Çekmeceyi açtığımda, battaniye üzerinde kürksüz ve gözleri henüz açılmamış sekiz bebekle karşılaştım," diye anlatıyor Vicki. İlk düşüncesi, bu yavru hayvanların fare ya da sıçan olabileceği yönündeydi. Ancak bu küçük canlıların oraya nasıl girdikleri konusunda hiçbir fikri yoktu.

Yavru hayvanları bir ayakkabı kutusuna koyarak en yakın veterinere götüren Vicki, veterinerin de bu duruma oldukça şaşırdığını belirtiyor. Veteriner, bu yavru hayvanların fare ya da sıçan olabileceğini düşünse de, kesin bir yargıya varamadıklarını ifade etti. Vicki, "Bu çok tuhaf. Annenin oraya nasıl girdiğine dair hiçbir fikrim yok. Veteriner de çok şaşırdı," dedi.

Bu olay, Vicki ve yerel topluluk için tam anlamıyla bir sürpriz oldu. Yavru hayvanların sağlık durumları iyi olduğu ve şimdilik güvende oldukları bildirildi. Ancak bu beklenmedik misafirlerin nasıl ve neden Vicki'nin iç çamaşırı çekmecesine yerleştiği gizemini koruyor. Brisbane bölgesinde yaşanan bu olağandışı olay, sosyal medyada ve yerel haberlerde geniş yankı buldu, doğanın sürprizlerine bir yenisini daha ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.