Yasemin Allen, Eski FBI Çalışanı Sevgilisiyle Amerika'da Buluştu! Romantik Kavuşma Anı Sosyal Medyayı Salladı

Yasemin Allen, Eski FBI Çalışanı Sevgilisiyle Amerika'da Buluştu! Romantik Kavuşma Anı Sosyal Medyayı Salladı
Ünlü oyuncu Yasemin Allen, New York'ta yaşayan eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya ile buluştuğu anı, sokakta kucağına atlayarak kutladı. Romantik kavuşma sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Yasemin Allen, özel hayatında yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Şimdilerde New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile bir ilişki yaşayan Allen, sevgilisiyle olan mutluluğunu sık sık sosyal medyada paylaşıyor.

yasemin allen 1

Son olarak 'Büyük Aşkların Sonuncusu' adlı tiyatro oyunundan sahneye çıkan Allen, boş vakitlerinde sevgilisi Kaya'nın yanına gitmeyi tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde New York'ta bulunan Allen, sevgilisiyle buluştuğu anı özel bir şekilde kutladı.

Sokakta karşılaştığı sevgilisi Erdal Kaya'yı görünce heyecanla kucağına atlayan Allen'in bu romantik kavuşma anı, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İkilinin mutlu ve romantik anları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve birçok kişi tarafından paylaşılarak gündem oldu.

yasemin allen 2

Yasemin Allen ve Erdal Kaya'nın bu tatlı buluşması, aşk dolu bir ilişkinin ne kadar güzel ve heyecan verici olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.