Khloe Kardashian, Plajda Göz Kamaştırdı! Verdiği Kilolarla, Fit Vücuduyla Gündeme Geldi!

Khloe Kardashian, Plajda Göz Kamaştırdı! Verdiği Kilolarla, Fit Vücuduyla Gündeme Geldi!
Kardashain ailesi, tatil cenneti Turks ve Caicos'ta rahatlamak için plajlarda boy gösterirken, Khloe Kardashian'ın iddialı mayo tercihi ve fit görünümü dikkat çekti. Bir bakan bir daha bakmadı!

Ünlü reality şov yıldızı Khloe Kardashian, Turks ve Caicos'ta ailesiyle birlikte geçirdiği tatilin tadını çıkarırken plajlarda görüntülendi. Hamileyken yaşadığı ihaneti ve sonrasında sevgilisini affetmesiyle gündeme gelen Kardashian, plaj tarzı için ablası Kim Kardashian'ın markası SKIMS'in mayo koleksiyonundan tercih ettiği bir modeli giydi.

Kardashian'ın boncuklu plaj elbisesi ve iddialı mayo seçimi, plajda dikkatleri üzerine çekti. Kıvrımlarını sergileyen ünlü isim, uzun süredir fit görünümünü korumak için sıkı spor ve düzenli bir diyet programı uyguluyor. Spor salonunda özellikle kürek makinesine ve ağırlık kaldırmaya zaman ayıran Khloe Kardashian, şekeri hayatından çıkardıktan sonra "düşük karbonhidratlı" bir diyet planı için beslenme uzmanından da yardım aldı.

Khloe Kardashian'ın plajdaki görüntüsü, sadece fit vücuduyla değil, aynı zamanda güven ve cesaretiyle de dikkat çekti. Ancak Kardashian'ın plajdaki stili, bir bakana göre öyle etkileyiciydi ki, ikinci bir bakışı hak etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.