Rihanna'dan Cesur İtiraf: "Göğüs Estetiği İstemiyorum, Sadece Gerdirmek İstiyorum!"

Rihanna'dan Cesur İtiraf: "Göğüs Estetiği İstemiyorum, Sadece Gerdirmek İstiyorum!"
Rihanna, en iddialı fotoğraf çekimlerinden birinde üstsüz pozlar verirken, göğüs estetiği konusunda açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, implant istemediğini, sadece gerdirmek istediğini belirtirken, bıçaktan korktuğunu da itiraf etti.

Rihanna, Interview dergisinin Nisan sayısının kapağında, seksi bir rahibe kostümüyle çekilen fotoğraflarıyla gündeme geldi. Şarkıcının cesur pozları, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, Rihanna yayında çekilen diğer pozlarını da paylaşmaktan çekinmedi.

13

Ünlü şarkıcı, çocuk doğumlarından sonra vücut görünümünü ve estetiğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. "İmplant istemiyorum. Sadece gerdirmek istiyorum" diyen Rihanna, göğüslerini kaldırmak için 'biraz yara izine razı olduğunu' itiraf etti. Ancak, karın gerdirmek istemediğini ve bu konuda endişelerinin olduğunu belirtti.

11

Rihanna, konuşmasında bıçaktan korktuğunu da dile getirerek, eğer seçim yapmak zorunda kalırsa göğüslerinin ameliyat olacağını belirtti. Ünlü şarkıcı, estetik müdahalelerle ilgili açık ve cesur söylemiyle dikkatleri üzerine çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.