Acun Ilıcalı'ya Serveti Sorulunca Verdiği Cevap Herkesi Şok Etti! ''Tüm Mal Varlığımla..''

Acun Ilıcalı'ya Serveti Sorulunca Verdiği Cevap Herkesi Şok Etti! ''Tüm Mal Varlığımla..''
Medya patronu Acun Ilıcalı'nın 100 milyon dolarlık serveti ve servetinin kaynağı olan TV8'in maliyetiyle ilgili çarpıcı açıklamaları gündemi sarsıyor. İşte Ilıcalı'nın yüksek gelir kaynakları ve maddi riskleri göze alışının perde arkası...

Türkiye'nin medya sektöründe etkileyici bir figür olan Acun Ilıcalı, son açıklamalarıyla yine dikkatleri üzerine çekti. 100 milyon dolarlık servetiyle gündemde olan Ilıcalı, 343 Digital programında servetine ve kazancına dair samimi itiraflarda bulundu.

Ilıcalı, Türkiye'de sevilen programları yapmanın karşılığının yüksek kazançlar olduğunu vurgularken, "Paraya hiçbir zaman değer vermedim" şeklinde konuştu. TV8'i satın alırken 60-70 milyon dolarlık bir rakam ödediğini belirten Ilıcalı, bu hamlenin süper riskler içerdiğini ancak maddi korkusu olmadığı için bu riskleri göze aldığını ifade etti.

ftyt

Acun Ilıcalı'nın aylık kazancıyla ilgili soruya verdiği cevap ise dikkat çekiciydi. Ilıcalı, kazancını hesaplayamayacağını ve gelirlerinin 13 ülkeden geldiğini belirtirken, işleri eşine bıraktığını söyledi.

Servetinin bir kısmını restoran işletmelerine yatırdığını açıklayan Ilıcalı, "Restoranların yarısı para almaz, benden alındığında kredi kartı kullanırım" dedi. En büyük borçlandığı konunun ise TV8 olduğunu belirten Ilıcalı, kanalın satın alımı için büyük miktarda borç aldığını itiraf etti.

Acun Ilıcalı'nın serveti ve kazancıyla ilgili açıklamaları, medya ve iş dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı'nın cesur yatırımları ve risk alma cesareti, onu Türkiye'nin en etkili medya patronlarından biri haline getirmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.