Yasemin Özilhan'ın Lüks Kombini Dudak Uçuklattı: Değeri Tamı Tamına...

Yasemin Özilhan'ın Lüks Kombini Dudak Uçuklattı: Değeri Tamı Tamına...
Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Bodrum'da giydiği lüks kombini, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Değeri 108 bin TL olan kombin, hayranlarını şaşırttı. İşte detaylar...

Türkiye'nin lüks yaşam tarzıyla dikkat çeken isimlerinden biri olan oyuncu Yasemin Özilhan, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Ramazan Bayramı tatili için Bodrum'a giden Özilhan, burada giydiği kombinle dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya platformlarında sıkça takip edilen Özilhan, bayram tatili için tercih ettiği kombinle adından söz ettirdi. Lüks markaların ürünlerinden oluşan kombinin toplam değerinin tam 108 bin TL olduğu öne sürüldü.

Evlilik ve annelik gibi önemli rollerin ardından ekrana ara veren ve şimdilerde paylaşımlarıyla takipçilerini büyüleyen Yasemin Özilhan, Bodrum'da ailesiyle birlikte keyifli bir tatil geçirirken, şıklığıyla da dikkat çekti. Özilhan'ın paylaştığı yeni pozlar, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Özilhan'ın kombinindeki lüks markaların ürünleriyle oluşturduğu tarz, moda tutkunlarının ilgisini çektiği gibi, kombinin dudak uçuklatan fiyatı da hayranlarını şaşırttı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, kombinin değerinin 108 bin TL olduğu belirtildi.

Yasemin Özilhan'ın lüks yaşam tarzı ve şık giyim tarzı, takipçileri tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Oyuncunun sosyal medya üzerinden paylaştığı kombin ve tarzı, geniş kitleler tarafından beğeniyle karşılanırken, lüks kombininin fiyatı da dudak uçuklatmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum