Kanye West'in Eşi Bianca Censori, Kim Kardashian'a Mı Özeniyor? İşte Detaylar...

Kanye West'in Eşi Bianca Censori, Kim Kardashian'a Mı Özeniyor? İşte Detaylar...
Kanye West'in eşi Bianca Censori, giyim tarzıyla Kim Kardashian'ı taklit etmekle suçlanıyor. İtalya'da tatilde çekilen fotoğraflarda benzer bir elbise giyen Bianca, Kardashian'ın tarzını akla getirdi. İşte detaylar...

Kanye West'in eşi Bianca Censori, İtalya'da tatilde bindikleri teknedeki uygunsuz görüntülerle gündeme gelmişti. Ardından, Bianca'nın sokak tarzı da dikkat çekti ve Kanye West'in eski karısı Kim Kardashian'ın tarzını taklit etmekle suçlanmaya başlandı.

BGUS_2888570_001

Bianca, son olarak giydiği beyaz mini elbiseyle Kim Kardashian'ın daha önce giydiği bir elbiseye oldukça benzeyen bir görüntü sergiledi. 29 yaşındaki Bianca'nın elbisesi, göbeğinden aşağıya doğru inen ve cildi açıkta bırakan bir tarza sahipti, bu da Kim Kardashian'ın 10 yıl önceki 34. doğum günü partisinde giydiği benzer bir görünümü hatırlattı.

Bianca'nın tarzının Kim Kardashian'ı taklit ettiği iddiaları, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Kim Kardashian'ın stil ikonu olarak bilinmesi ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olması, Bianca'nın tarzının benzerlik göstermesinin eleştirilmesine yol açtı.

BGUS_2888590_001

Bu benzerlik, Bianca Censori'nin Kim Kardashian'ın giyim tarzını taklit ettiği yönündeki tartışmaları körüklerken, ikilinin stil seçimleriyle ilgili daha fazla karşılaştırmaların yapılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.