Survivor Aleyna'nın Annesinden Sert Uyarı: "Yunus Emre'den Uzak Dur!"

Survivor Aleyna'nın Annesinden Sert Uyarı: "Yunus Emre'den Uzak Dur!"
TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star'da Aleyna ile Yunus Emre arasındaki yakınlık, aileleri endişelendiriyor. Aleyna'nın annesi, kızını Yunus Emre'den uzak durması konusunda uyardı. İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star programında Aleyna ile Yunus Emre arasındaki yakınlık, aileleri rahatsız etmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacılar, aileleriyle bayramlaşma fırsatı buldu. Ancak Aleyna'nın annesi, kızına Yunus Emre'den uzak durması yönünde sert bir uyarı yaptı.

Survivor Aleyna'nın annesi kızını uyardı: Ondan uzak dur! - Resim : 1

Aleyna, ailesiyle mesajlaşırken annesinden gelen "Yunus Emre'den uzak dur!" uyarısı karşısında şaşkınlık yaşadı. Aleyna, annesinin uyarısına "Hepsi arkadaşım" diyerek yanıt verdi ancak annesi ısrarını sürdürdü ve "Biliyorum ama ondan uzak dur" dedi. Bu kararlı uyarı karşısında Aleyna ne yapacağını bilemeyerek mesaj yazıp sildikten sonra "Tamam" karşılığını verdi.

Survivor Aleyna'nın annesi kızını uyardı: Ondan uzak dur! - Resim : 2

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in daha önce yaptığı uyarının ardından Aleyna'nın annesinden gelen bu sert uyarı, programdaki ilişkilerin ve gelişmelerin merakla takip edilmesine neden oldu. Aleyna'nın ailesinin endişeleri ve uyarıları, yarışmacıların ilişkilerine yansıyan önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.